Jean Pantolon Seçimi

Jean Pantolon Seçimi

Jean Pantolon Seçimi

Jean Pantolonlar yaş,zaman , mekan farketmeksizin hayatımızın her alanında olan kıyafetlerden. Günlük hayatta veya işe giderken kolayca kombin yaparak kullandığımız parçalar. Birbirinden farklı modelleriyle gardrobumuzun vazgeçilmezleri. Birçok modeli olan olan Jean pantolon seçimiyse önemli bir konu. Yüksek bel, skinny,ispanyol paça türleri olan jean pantolonların seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli konuysa vücut tipine uygunluğudur. Birçok rengi ve alternatifi bulunan jean pantolon seçiminde size en uygun olanını bulmanız her zaman kolay olmayabilir. Bu noktada olan beden tipinizi tanımanız ve buna uygun olarak seçim yapmanızdır.

Vücut Tipine Uygun Jean Pantalon Seçimi

Yüksek Bel Seçimi

Yüksel bel Jeanler her vücut tipine uygundur. Kalça ve belin ahenk içerisinde görünmesini sağlar. Yüksek bel jeanlerinde birçok renk ve tarza sahip olanının bulunması sizlere geniş yelpazede seçim yapma olasılığı sağlamaktadır. Bacak boyu kısa olan kadınların vazgeçilmezlerinden olan yüksek bel jeanler ile daha feminen bir görünüm elde edebilirsiniz. Beliniz ince ve bunu ön plana çıkarmak istiyorsanız ince bir kemer kullanmanız yeterli olacaktır.

İspanyol Paça Jean Seçimi

İspanyol paça jeanler özellikle üst bacak kısmı kalın vücut tipine sahip kişiler için daha iyi bir seçim olacaktır. Belden başlayarak dizler kadar bedeni saran , dizin alt kısmından itibaren genişlemeye başlayan paçalara sahip İspanyol paça jeanlerde boy uzunluğuna göre ayakkabı seçimi yapılması size daha uyum içinde gösterecektir.  Uzun boylu kadınların spor yada babet ayakkabılarla kullanımı, kısa boya sahip kadınların topuklu ayakkabı kullanımı şıklık seviyesini artıracaktır.

Skinny  Jean Seçimi

Her vücut tipine uygun bir skinny jean bulunmakla birlikte önemli nokta kombini nasıl yapacağınızdır. Skinny jeaninizin kesimi dışında bel yüksekliği ve paça boyuda önemli noktalardandır. Minyon bir yapıya sahipseniz paça boyunu ayak bileğinizin birkaç santim yukarısında seçebilirsiniz. Bacak boyunuz kısa ise yüksek bel skinny tercih edebilirsiniz. Bacaklarınız kalın yapıya sahipse skinny jeaninizi uzun üst parçalarıyla kombinleyebilirsiniz. Böylece daha ince bir görünüme sahip görünürsünüz.

Bol Paça Jean Seçimi

Rahatlığı nedeniyle çok fazla tercih edilen bol paça jeanleri, kısa boya sahip veya dolgun kadınların dikkatli kullanmasında fayda vardır.üst kombini yaparken dar kalıp seçmede fayda vardır.  Bacak boyu kısa olanların yüksek bel ve topuklu ayakkabıyla kullanması daha uygun olacaktır.

Boyfriend Jean Seçimi

Kalçalardan düz inen yapıya sahip Boyfriend jean doğru bel yüksekliği ayarlandığında her vücut şekline yakışacaktır. Boyfriend jean seçiminde çok fazla bol ya da çok fazla bol olmamasına dikkat etmenizde fayda var.

Size en uygun pantolon çeşitleri için linke tıklayın

Etiketler: jean,pantalon,sokak
Mart 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR