Sırt Çantası Seçimi

Sırt Çantası Seçimi

Sırt Çantası Seçimi

Günlük yaşantımızda ya da doğa aktivitelerinde kullandığımız en önemli ürünlerden olan sırt çantası seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar mevcut.Öncelikle sırt çantasının kullanım amacının ne olacağını belirlemek gereklidir. Beden ölçülerinize ve anatomik yapınıza uygun,sağlam ve elverişli bir sırt çantası size konforu sunacaktır.

 Günlük Sırt Çantası Seçimi

Günlük olarak kullanacağınız sırt çantasında öncelikli olarak büyüklük konusunda karar vermeniz gereklidir. Yani sırt çantanızda çok fazla eşya taşımanız gerekiyorsa hacim olarak büyük bir çanta seçmekde fayda vardır. Eğer yanınızda çok fazla eşya olmayacaksa küçük bir çanta taşımanızda fayda var. Ekstra büyük bir çanta günlük konforunuzu bozacaktır. Sırt çantanızın kol kısımlarının rahat olmasıda konfor seviyenizi yükseltecektir. Renk ve desen seçimi tamamen sizin zevkinize bağlıdır.

Seyahat Sırt Çantası Seçimi

Şehir ve doğa gezilerinizde kullanacağınız seyehat çantanızı tercih ederken öncelikli olarak ektsra yük taşımamak adına hafif çantalar tercih etmenizde fayda var. Gezinizin uzunluğu ve eşyalarınızın miktarına göre hacim büyüklüğüne karar vermelisiniz. Seyahat çantanızı seçerken eşyalarınızı kategorilere göre ayırmak adına bölmeli çantaları tercih edebilirsiniz. Çantanızın kumaş yapısı hava şartlarından etkilenmeyecek üretilmiş malzemelerden üretilmiş olmalıdır.Omuz askılı ve göğüs perlonu olan ayarlanabilir sırt çantası uzun yürüyüşleriniz için gereklidir. Omuzlarınızı ve perlonu ayarlayarak beden yapınıza uygun bir hale getirebilirsiniz.

Size en uygun çanta modelini incelemek için www.algiyin.com ‘u tıklayın!

Etiketler: sırt çantası,çanta,doğa
Mart 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR