Sweatshirt Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sweatshirt Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sweatshirt Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sweatshirt günlük yaşamda gençlerin en çok tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır. Peki hayatımızın vazgeçilmezlerinden olan bize konforu sunan Sweatshirt tercihini nasıl yapmalıyız?

Sweatshirt Seçimi

Konforlu, hayat kurtarıcı,şık...Sweatshirtler için birçok övgü dolu kelime söylenebilir.  Herkesin gardrobunda bulunması gereken parçalardandır. Evde,sokakta,sporda,dışarı gezmeye çıkarken üstüne alabileceğiniz sweatshirtler hayatımızın tam olarak her alanındadırlar.

Önceden sweatshirt denildiğinde spor yaparken kullandığımız bir ürün akla gelirken gün geçtikçe hayatımıza yerleştiler. Konforu ve işlevselliğiyle günlük hayatımızın parçası haline geldiler. Gün geçtikçe farklı kombinlerin parçaları oldular.

Sweatshirtler renk ve kesimlerine göre erkek ve kadın olarak ayrılsada aslında unisex bir kıyafettir. Peki sweatshirt seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Öncelikle dikkat etmemiz gereken detay beden. Bedeninize outran size rahatsız etmeyen bir seçim yapılmalıdır. Omuzlarınıza tam oturmalı, kollarınızı hareket ettiriken size rahatsız etmemelidir. Beden ölçünüzden çok büyük bir seçim yapmanızda size rahatsız edecektir. Sürekli kollarınızın düşecek,  rahat hareket etmek isterken sizi engelleyecektir. Doğru beden seçimi yaparken beden tablolarından faydalanmanız yararlı olacaktır.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli detaysa kumaş yapısıdır. Sporda giyeceğiniz sweatshirtiniz, terinizi dışarı atan ve  kuru kalmanızı sağlayan kumaş türünden olmalıdır. Amacınız soğuktan korunmaksa polar sweatshirt modellerden seçim yapmalısınız. Günlük dışarı giyeceğiniz ve size soğuktan korumasını istediğiniz sweatshirt seçimindeyse kapüşonlu olanları tercih etmenizde faydalı olacaktır. Önemli olan nokta sweatshirtünüzü nerde ve hangi hava şartlarında kullanacağınızdır.

Model ve renk seçimi tamamen sizin zevkinize kalmış bir noktadır.Vücut şeklinize göre karar vermek isterseniz yoğun desenlerin bulunduğu sweatshirtlerin size daha kilolu göstereceğini atlamayın. Bu konuya dikkat ediyorsanız daha sade ,tek renge sahip bir model seçmeniz yerinde olacaktır. Renk seçimindeyse kullanım yerine uygun seçimlerde bulunmakta faydalı olabilir. Tabii bu tamamen sizin seçiminize kalmış bir kriter.

Sweatshirt modelleri için algiyin.com sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın! Size en uygun ürünün doğru adresi www.algiyin.com !

Etiketler: sweatshirt,spor,doğa
Mart 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR