Benzer Ürünler
LC1195300Salomon Stormbraver Erkek Kayak Montu
LC1195300Salomon Stormbraver Erkek Kayak Montu
LC1195300Salomon Stormbraver Erkek Kayak Montu
LC1195300Salomon Stormbraver Erkek Kayak Montu
LC1195300Salomon Stormbraver Erkek Kayak Montu
LC1195300Salomon Stormbraver Erkek Kayak Montu

Salomon Stormbraver Erkek Kayak Montu (LC1195300)

0,00
Marka : Salomon
Sherpa Puan : 80
Fiyat : ₺1.999,99(KDV Dahil)
Barkod : 193128047184
%5 Havale İndirimi 3 Taksit

Salomon Stormbraver Erkek Kayak Montu Night Sky


Doğa ile ilgili atraksiyonlarınız için sizi asla yarı yolda bırakmayacak Salomon ürünlerini keşfedin! Casual giyimin ve outdoor sporların gözde markalarından Salomon giyim ürünleri Al giyin farkıyla şimdi stoklarda. Doğada etkili bir koruma sağlayan ve tarzınıza seviye atlatan Salomon Stormbraver Erkek Kayak Montu şimdi satışta. Nefes alabilir, hafif kumaşıyla maksimum konfor vadeden bu özel mont, hareket özgürlüğünüzü kısıtlamaz. Su geçirmez yapısıyla sert fırtınalarda bile sıkı bir vücut koruması sunar. Stormloft paneller, en zorlu, soğuk hava koşullarında vucudu en yüksek ısıda tutar. Fitlli kumaş görünümlü üst yüzey modern bir görünüm vererek duruşunuzdan ödün vermemenizi sağlar. Bu özel monta online alışveriş imkanıyla sahip olabilirsiniz.

Outdoor aktivitelerinize değer katan özel tasarım kıyafetler, ayakkabılar, aksesuarlar, spor ekipmanları ve daha niceleri Algiyin ayrıcalığıyla sizleri bekliyor. The North Face, Nike, Puma, Columbia, Skechers gibi sektördeki lider markaların ürünlerini kolayca bulabilir online alışverişin fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Sokak modasına dair ihtiyacınız olan tüm ürünlere sahip olmak için, siz de siparişinizi hemen oluşturun; Algiyin farkıyla güvenilir ve rahat bir alışveriş deneyimi yaşayın.


Ürün Hakkında:

Stormloft paneller,olağanüstü sıcaklık sağlar ve ilave parça gerektirmez.
Hafif ve şiddetli fırtınalar için yeterince su geçirmez ve nefes alabilir.
Fitilli kumaş benzeri kumaş ve modern kesim, iş kıyafetleri görünümü sunarken, su geçirmez ön fermuar ve çıkarılabilir başlık kullanım kolaylığı sağlar.
Muhtemelen Salomon serisinde en çok yönlü ceket olan Stormbraver Ceket, şehirden iş yerine stil ve konfor içinde gitmek için ideal bir arkadaştır. Özel kumaşı ile modern görünümüne sahipken, Stormloft panelleri sizi en soğuk, en fırtınalı günlerde sıcak tutar.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR